Benvinguts al blog de L’Olivera!

Assemblea general

A L’Olivera estem molt contents perquè estem d’estrena. Hem fet un pas més en el món de les xarxes socials i la comunicació 2.0 i, avui, inaugurem aquest blog! A partir d’ara, intentarem actualitzar-lo sovint per poder-vos fer partíceps de les nostres històries. Volem convertir-lo en un espai per reflexionar plegats, en un punt de trobada on poguem compartir i crèixer junts.

Estem oberts a qualsevol suggeriment, així que si teniu alguna proposta per tractar al blog serà molt benvinguda. Nosaltres, entre d’altres temes, intentarem donar-vos més detalls dels vins i els olis (a veure si us aconseguim sorprendre!) i explicar-vos com i per què treballem el camp amb cura i respecte, seguint els criteris de l’agricultura ecològica. A part, de tant en tant, us farem alguna proposta enoturística perquè ens vingueu a visitar! Però, a més, volem posar rostre a totes les persones que ens acompanyeu, o ens heu acompanyat, tants anys.

Aviat farà 40 anys que vàrem posar la primera llavor de L’Olivera. Aquest llarg camí no hagués estat mai possible sense persones com vosaltres i com que Vallbona no sempre és a prop de tothom, inaugurem el blog perquè ens pogueu trobar sempre.

Benvinguts!

4 pensaments a “Benvinguts al blog de L’Olivera!

 1. Pilar Badia

  Anim amics! començar sembla que costa una mica però aquesta xarxa apropa tant que val la pena i tots contents.

  Respon
  1. L'Olivera Cooperativa Autor de l'entrada

   Gràcies Pilar!! Esperem doncs que amb el blog ens puguis sentir ben a prop! ;-)

   Respon
  1. L'Olivera Cooperativa Autor de l'entrada

   Gracias Alfonso! Cualquier sugerencia de tema que quieras leer será muy bienvenida!

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>