Viu la verema amb L’Olivera!

Aquest any per verema, obrim les portes del celler perquè pogueu viure amb nosaltres el moment més màgic de l’any, quan la feina és més intensa i el celler bull d’activitat.

La verema a L'Olivera és intensa, però ens ho passem d'allò més bé

La verema a L’Olivera és intensa, però ens ho passem d’allò més bé

Amb aquesta activitat d’enoturisme, us proposem fer un viatge en el temps per anar a la vinya amb nosaltres a collir a mà una petita mostra de raïm, com ho feien els nostres avis a Vallbona de les Monges (L’Urgell), i com encara avui, i des dels inicis, sempre hem fet a L’Olivera. Com que anirem a la finca que s’estigui veremant aquell dia, és també una oportunitat per conèixer de prop el treball col·lectiu que fem a L’Olivera i la nostra manera d’entendre’l.

Però amb la visita, també aprendrem quines varietats de raïm són típiques a la DO Costers del Segre, i en concret a la subzona de les Valls del Riu Corb. Coneixereu la importància del terrer i del clima, que determinen el caràcter dels vins que elaborem.

Després de veremar, farem un petit refrigeri per agafar forces amb productes de la terra, en què no hi faltaran els grans de raïm que collirem en el seu punt òptim de maduració. Tot seguit, anirem al celler a premsar la collita per veure funcionar la premsa a ple rendiment. Allà no només coneixerem i viurem en directe el procés d’elaboració del vi, sinó que, a més, tastarem el most de la nostra pròpia collita… fent un recorregut pel celler d’allò més sensorial!

La visita acaba amb un passeig per les instal·lacions del celler, per conèixer totes les fases del procés d’elaboració del vi, i també farem un tast d’alguns dels nostres productes ja del tot elaborats.

Us perdreu aquesta experiència?

Les visites de verema es faran només en dissabte fins que finalitzi la verema a L’Olivera.
Informació i reserves: visites@olivera.org
Preu: 12€ (mínim grups de 4 persones)
L’experiència inclou la visita a la vinya, l’esmorzar (pà amb tomàquet, formatge i/o llonganissa seca i raïm), la visita al celler i el tast de 3 vins i un oli.
Durada estimada: 2 hores i mitja

En Vineet de verema

En Vineet de verema

Alternativament, els diumenges que faci bon temps hi ha l’oportunitat de visitar la Vinyeta de Missenyora i fer-hi un maridatge. I tant dissabte com diumenge, continuen les visites normals al celler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>