L’Olivera es converteix en un teatre… de palla!

Teatre de Palla

El proper 19 d’octubre a L’Olivera rebrem la visita d’un grup del Convivium Slow Food de Valdarno (Toscana) i hem pensat que la millor manera de donar-los la benvinguda a Vallbona de les Monges és organitzar-los una activitat ben especial com, per exemple… un teatre de palla!

Els ‘Teatro di Paglia’ van néixer a la Toscana fa més de 10 anys, i a Itàlia són cada vegada més freqüents i populars. Són teatres improvisats, fets amb bales de palla, i sense un guió previ. Pensats, en definitiva, perquè tothom hi pugui dir la seva.

El teatre de palla que farem a L’Olivera serà també el final de festa dels actes de comemoració del 10è aniversari de la mort de l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán. Ell va ser, des dels inicis, soci del grup de Slow Food de Valdarno, perquè si alguna cosa li agradava era el menjar i el beure que fugia de l’estandarització. A la Toscana li retran homenatge aquest proper cap de setmana, i nosaltres hi anirem amb un grup de petits productors catalans.

La setmana vinent és el torn de Slow Food Barcelona. Hi haurà, entre d’altres, un mercat de pagès i un sopar al Restaurant Matamala amb plats de Pepe Carvalho. A més, coincideix que se celebrarà a la Universitat Pompeu Fabra el II Congrés Internacional de Manuel Vázquez Montalbán. 

D’actes no en falten, així que si voleu passar una bona estona al ‘Teatre de Palla’ penseu que l’activitat és completament gratuïta. Això sí, cal reservar plaça perquè l’aforament és limitat.

Us perdreu aquesta vetllada?

Teatre de palla a L’Olivera
Dia: 19 d’octubre
Hora: 18.30h
Entrada gratuïta
Reserva plaça a visites@olivera.org

cartell_teatre_palla_olivera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>