Molta sort, Ari!

Des de ben petita, l'hem pogut veure per L'Olivera

Des de ben petita, l’hem pogut veure per L’Olivera

Sabeu qui és? L’últim any i mig l’Ari s’ha fet càrrec de les visites al celler, primer amb el Sergi i darrerament amb la Montse. Ara se’n va a acabar els estudis fora i des d’aquí volem desitjar-li MOLTA SORT!

L'Ari ha treballat a moltes veremes de L'Olivera

L’Ari ha treballat a moltes veremes de L’Olivera

L’Ari va néixer a Vallbona de les Monges i ha crescut aquí. Des de ben petita ha estat lligada a L’Olivera i a la seva gent, tant és així que fins i tot hem trobat fotos d’ella als antics àlbums de la casa. Però no només ha treballat fent-se càrrec de les visites al celler, també ens ha acompanyat més d’una verema, i ha compartit amb nosaltres molts moments.

L'Ariadna ha compartit molts moments amb nosaltres. La foto és el dia del seu comiat!

L’Ariadna ha compartit molts moments amb nosaltres. La foto és el dia del seu comiat!

Ara marxa una mica lluny de L’Olivera per acabar els estudis, i des d’aquí volem desitjar-li tota la sort del món. Sempre tindràs la porta oberta!

Gràcies per tot, Ari!

Un pensament a “Molta sort, Ari!

 1. Ariadna

  Moltes gràcies per la publicació i per desitjar-me sort! No recordo la foto de petita, sembla de festa major, i tot i no recordar-la estic casi segura de qui la va fer! Jejeje
  En canvi si que recordo la de la verema! Tantes que m’han acompanyat al llarg dels anys i sempre hi havia un dia amb alicient, doncs al setembre també faig anys! :)
  I la última i més emotiva, la del dia del dinar! La ilusió amb la que el Josep em va donar el regal i encara molta més ilusió la que em va demostrar el dia anterior, quan em va ensenyar que ell també havia firmat en una targeta regal que em van fer els “ocupes” i on vau signar molts de vosaltres, la veritat es que no té preu veure com petites coses els omplen d’emoció!
  L’Olivera és part de mi i en la distància la sento a prop i una mica meva! De petita l’ Alfons em feia dormir, el Nandi era el meu company de jocs, el Josep, el Joan, el jordi, l’esteve… també el Ramonet i l’Albareda que ja no estan entre nosatres i ja més endavant el Sergi, el Paco, la Merce, el Pere, la Cristina, la Tere, l’Antònia i tots els que van arribant i fent gran aquesta familia on el Carles des de fa molts anys n’ha portat el timó, i des del meu punt de vista molt ben dirigit. El Carles que també em va fer dormir quan mamare ja en tenia prou! El manu, la Carme tots ells també m’han vist créixer. El Pau, ara responsable de camp, que va arribar quan tot just era una nena i ara era jo qui de tant en tant li cuidava els fills i tots els que han anat arribant, uns més distants, altres més propers com la gent del celler, la Clara i l’Eli que han confiat en mi moltes veremes!
  Moltes gràcies per tot! No seria qui sóc ni com sóc si no hagués crescut envoltada de la gent de L’Olivera!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>