Meritxell Gené, en concert a L’Olivera

El proper dissabte 19 d’abril, la veu tendra i delicada de Meritxell Gené ressonarà al celler de L’Olivera. La cantautora lleidatana interpretarà cançons del seu tercer disc, ‘Així t’escau la melangia’ (Khlämor Records, 2013). Un treball en què Gené es retroba amb el poeta lleidetà Màrius Torres, el poeta de l’esperança.

concert_meritxell_gene

Durant el concert de Meritxell Gené es podran degustar platets de productes de la terra i copes de vi.

DIA: dissabte 19 d’abril
HORA: 19h
PREU: 2€ (amb consumició)
LLOC: al celler de L’Olivera (Carrer dels Serradells s/n, Vallbona de les Monges)

I si no en tens prou… Aquesta Setmana Santa, fes enoturisme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>