CONCERT DE LA SANT PIETRO’S BAND A LA PISCINA DE VALLBONA DE LES MONGES

foto3_concert-27-dagost-pisicines-vallbonaEl passat 27 d’agost d’enguany, la Sant Pietro’s Band va realitzar un nou concert a la piscina del nostre poble. En Paco i en Jordi ens van deleitar amb les cançons de sempre i van afegir alguns temes nous. El públic va respondre de manera positiva i els músics es van entregar com sempre amb la seves melodies d’autoria pròpia. El concert fou tot un èxit i els components de la Sant Pietro’s Band ja pensen en futurs compromisos per fer més gran la seva llegenda. Gràcies, Paco i Jordi! foto1_concert-27-dagost-piscines-vallbona foto2_concert-27-dagost-piscines-vallbona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>