FESTA DE LA VEREMA 2016

La Festa de la Verema d’enguany, celebrada el divendres 21 d’octubre, també ha estat tot un èxit, com cada any, però aquesta vegada l’èxit de totes les persones que hi vam participar ha estat molt especial i notori, com si un timbaler fent ressonar el seu tambor no pogués parar de tocar una cançó excelsa que ens embaladeix a tots de manera pregona durant unes quantes hores, assegurant el triomf de la comtesa.
L’àpat va ser copiós i gustós per als comensals, incloent xoriç i carn de xai, amanida, refrescos i bons postres. En Jordi Gascón feu el seu parlament anual, que fou molt aplaudit. Després ja vingueren les actuacions o espectacles, que aquest any van desenvolupar-se a la perfecció: en Pau Moragas i en Jordi Sempere, acompanyats per l’afany positiu del públic, van cantar la “Cançó de la Verema”, en Veneet feu la seva versió requerida dels Estopa, la Natàlia de Guatemala escenificà una dansa preciosa acompanyada de música, els ocupacionals o ocupes van representar una peça teatral que parafrasejava amb danses i moviments el moment de fer la verema i, finalment, per acabar, altra vegada en Jordi Sempere tocà les seves cançons d’autoria pròpia.
Així és que tot fou perfecte, més que cap altre any, pensem molts de nosaltres, i per això estem tan contents de formar part del projecte col•lectiu de l’Olivera, on tot hi té cabuda i tot és possible, on qualsevol afany i aventura humana té la possibilitat de realitzar-se de totes totes fins a les últimes conseqüències. Fins l’any que ve!
img_6563img_6632img_6642img_6657

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>