ACOMIADAMENT DE LES NOIES I ELS NOIS DE GARANTIA JUVENIL

El passat divendres 12 de maig ens vam acomiadar a l’hora de dinar de les noies i els nois contractats durant uns sis mesos a la nostra casa de l’Olivera mitjançant el programa de Garantia Juvenil, que permet contractar treballadors a través de l’Administració, per treballar en el nostre cas en cadascun dels llocs que ofereix la nostra cooperativa, tant a Can Calopa com a Vallbona de les Monges. El programa de Garantia Juvenil, així doncs, permet contractar en diferents empreses com la nostra, gent jove que ha acabat els estudis i necessita un lloc on fer les pràctiques, essent la pròpia Generalitat la que els paga el seu salari.
En el nostre cas, parlem de nou persones, set per Vallbona i dos per Can Calopa: l’Ivan, la Jemaa, el Sergi, el Toni, la Krasina, l’Alexandra i l’Anna per l’Olivera central de Vallbona, i el Martí i l’Adrià per Can Calopa. Tots ells han fet una grandíssima feina, han estat molt motivats i han treballat de valent, deixant el llistó molt alt per als col•laboradors que vindran després. L’Ivan i l’Anna s’han dedicat a la part social, la Jemaa a la part administrativa, el Sergi i el Toni han anat al camp i la Krasina i l’Alexandra han treballat a la bodega i en l’expedició de productes, etc. Esperem que tot plegat sigui un preludi de millors futures col•laboracions en els temps a venir entre tots ells i nosaltres!

Un pensament a “ACOMIADAMENT DE LES NOIES I ELS NOIS DE GARANTIA JUVENIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>