VIATGE DE COLÒNIES DEL STO A SALOU (del 31 de maig al 2 de juny de 2017)

Durant aquestes colònies del Servei de Teràpia Ocupacional teníem uns objectius: cada persona tenia una missió. Així, per exemple, la Cristina volia menjar-se un gelat i en Sergi volia pujar en un vaixell, en Jordi volia pujar al Dragon Khan, en Josep volia pujar a un trenet, en Joan volia menjar molt, l’Anita volia conèixer un noi italià ros i amb els ulls blaus, la Maria volia posar-se morena i la Mireia volia relaxar-se i desconnectar…
Vam allotjar-nos en un hotel de Salou. El primer dia vam deixar les maletes a l’hotel i vam anar a passejar pel passeig de Salou, i vam entrar a les botigues que hi havia. També vam menjar un gelat. El segon dia vam anar a la platja pel matí i a la tarda vam anar a passejar-nos per Cambrils. I el tercer dia vam anar a passar-ho bé a Port Aventura.
Així doncs, durant aquests tres dies vam anar acomplint els nostres objectius i vam tornar feliços a casa, contents i molt alegres, pensant ja en les aventures que viurem l’any que ve.
20170601_124619

20170602_125236

20170602_135400

P1000919

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>