LES COLÒNIES DEL C.E.T. DE L’OLIVERA 2017

Destí: Calella, 4 dies, 3 nits, platja, sol, temps lliure, piscina, hotel, terrasseta,…
L’equip: Josep Mª Andreu, Esteve, Francesc, Cisco, Oscar, Vineet, Ismail, Eloi i Esther.
Així es preparen les Colònies 2017 amb l’equip de C.E.T de l’Olivera, durant els dies 25, 26, 27 i 28 de maig.
Marxem el dijous per la tarda i ens plantem a Calella, concretament a l’hotel «Olímpic» just per sopar, després anem a descobrir les habitacions i els petits luxes que ens esperen. I per anar coneixent el terreny, anem a buscar alguna terrasseta nocturna on tinguin gelats.
Ens despertem el divendres amb moltes ganes d’anar a la platja i tots plegats anem a gaudir del plaer de la brisa marina fins l’hora de dinar. Durant la tarda ens decidim d’anar a conèixer Calella: per començar ens enfilem fins arribar al far de Calella, el qual encara funciona, per baixar agafem el trenet turístic que ens passeja per tot Calella, acabem la tarda tot passejant pel lloc. Per descomptat que fem una passejadeta nocturna tot guaitant els pubs i discoteques de la zona.
Comencem el dissabte anant al mercat de Calella i coneixent la part més històrica de Calella. Avui és el dia que l’Isma comença el ramadà. Durant la tarda alguns van a fer migdiada, altres a la piscina de l’hotel i altres a la platja. Ens reunim a l’hora del sopar i planifiquem la nit, ja que alguns decideixen anar a la discoteca «Frog» i d’altres prefereixen voltar per les terrasses de voreta de l’hotel.
Això es comença a acabar. Ja som diumenge. Durant el matí anem a acomplir uns quants objectius que teníem pendents i acabar de gaudir de la platja i de Calella. Després de dinar recollim totes les coses i ens despedim dels cambrers del restaurant i enfilem rumb cap a Vallbona de les Monges.
Durant aquests dies ho vam passar genial, vam tenir tots molt bon humor i esperit de companyerisme, i si alguna cosa cal destacar és que si s’està disposat a passar-ho bé tot va més que bé.
20170527_235824

descarga (1)

descarga (2)

descarga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>