PER QUÈ ESCOLLIR ELS NOSTRES LOTS?

QUÈ NECESSITES? T’ASSESSOREM!

Des de l’equip de lots de L’Olivera t’oferim la nostra àmplia experiència per ajudar-te a triar la proposta que s’adapti millor a les teves necessitats i al teu pressupost. Demana’ns més informació sensecompromís.

UN PACKAGING ORIGINAL

A banda d’oferir uns productes de gran qualitat, aquest any hem donat un valor afegit al packaging. Volem que el moment de desembolicar el lot formi part del regal i n’allarguem l’emoció. Les lletres exteriors de la caixa amaguen un joc de paraules i, a dins, un missatge clar: Gaudeix.

COMPLEIX AMB LA LISMI

Si ets una empresa de més de 50 treballadors estàs obligat a complir amb la LISMI. Existeixen mesures alternatives com la compra dels nostres lots. Demana’ns informació.

ENVIAMENTS I PERSONALITZACIÓ

Per comandes superiors a 10 lots combina els productes com vulguis. Enviem els lots a tot el territori català i espanyol.

NO ÉS UN LOT QUALSEVOL

Amb la compra d’aquest lot estàs col·laborant amb un projecte social que dona ocupació a persones amb capacitats diverses i risc d’exclusió. 25 persones participen en el muntatge dels lots i donem ocupació a 12 persones. Els beneficis es reinverteixen en projectes per a les persones de L’Olivera.

5 CONSELLS PER GAUDIR-NE

A dins de cada lot expliquem el valor social de la nostra proposta i donem a conèixer els 5 consells per gaudir-lo. Volem que tothom sàpiga per què ens has escollit!