catalÓ / espa˝ol / english / deutsch
BLOG
>> INICI / LA TERRA I LA GENT / VINS / OLIS / ACCIË SOCIAL / MATERIALS / VISITES I CONTACTES / BOTIGA / CAN CALOPA / VINYES DE BARCELONA / ┌NIC
>> Les vinyes / El celler i l'elaboraciˇ / Els vins

El celler i l'elaboraciˇ

El nostre celler Ús un antic paller del poble que hem anat adaptant i ampliant successivament des de l'any 1989, data de la primera collita. La darrera ampliaciˇ, que vam comenšar el 2008, ens permetrÓ elaborar al voltant de 200.000 kg anuals.

Una part del celler estÓ sota terra i es permeten moviments naturals aprofitant el desnivell. L'hem anat equipant amb la tecnologia necessÓria per treballar i moure'ns en l'estil dels vins que volem fer.

Amb el treball que fem al celler volem expressar tot el potencial que ens porta el ra´m que durant un any abans s'ha estat preparant al camp. Fem processos suaus i respectuosos i fent servir productes naturals. Fermentem en dip˛sits d'acer inoxidable i barriques de roure de diferents orÝgens i tonelers. Seguim de prop aquest procÚs analitzant el most i el vi, tastant-lo, i decidint els cupatges finals. El vi Ús el fruit de tot aquest treball.