català / español / english / deutsch
BLOG
>> INICI / LA TERRA I LA GENT / VINS / OLIS / ACCIÓ SOCIAL / MATERIALS / VISITES I CONTACTES / BOTIGA / CAN CALOPA / VINYES DE BARCELONA / ÚNIC
>> Barcelona / Can Calopa de Dalt / Projecte social / Vins / Altres feines / Equip / La Vinoteca de Can Calopa / Visita'ns / On som

Equip

La M. Dolors Llonch, és llicenciada en Químiques per la UAB i té un Màster d’Enginyeria Ambiental de l’Institut Químic de Sarrià. És la coordinadora del projecte i responsable de la Llar-residència.

L’Alba Garriga és llicenciada en Pedagogia. Actualment és la responsable de la Llar –residència i coordina la formació dels treballadors de l’Olivera.

La Rocío Sánchez és Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida i diplomada en Enologia a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona. És la responsable de camp i del celler.

L’Albert Belil, és de professió pagès, durant quinze anys a estat treballant a Flix. Treballa al camp i al celler i realitza les feines de manteniment.

El Rafa González és teòleg, filòsof i educador social. Ha estat 13 anys al Congo i ha treballat als projectes de l’Arca amb persones amb discapacitat a Tordera i Moià. És educador a la llar residència.

La Marta Soria és Enginyera Tècnica Industrial, terapeuta de Dansa-Moviment i monitora de lleure. És educadora a la llar residència.

El Bernat Martí és Diplomat en Educació Social per la Ramon Llull i monitor de lleure. És educador de la llar residència i s’encarrega del suport als usuaris en les feines de camp i celler.

La Gemma Prat és llicenciada en Psicologia. Es educadora de llar residència i s’encarrega del suport als usuaris en les feines de camp i celler.

La Montserrat Font és llicenciada en Pedagogia. És educadora i cuidadora a les nits.

La Cristina Merino és treballadora social. Realitza les tasques de treballadora social del centre i d’educadora a les nits.

La Carme Massó és l’encarrega de la cuina, menjador i de la gestió de compres de la residència.

El Joan Badia és llicenciat en Psicologia. És el responsable del seguiment psicològic dels nois/es, treballa a temps parcial.

La Dra. Mª Luisa de la Puente, metgessa, és la responsable mèdico-sanitària del Centre.

A la casa viuen 12 persones que treballen al camp i al celler i fan altres activitats a l’hort: Joan Garcia, José Antonio Pérez, Àngel Prades, Eduard Verdugo, Víctor Palma, Meri Muñoz, Jose Cendrero, Javier Palazón, David Pié, Cristian Torres, Óscar Cobrerizo i Ivan Estévez. Aquest últim treballa com administratiu.

L’Adrià Giol és voluntari, ha engegat l’hort de la masia amb l’ajuda de tots els nois/es.

La Teresa Equisuany i la Carme Medrano són mestres voluntàries, venen un cop per setmana. Han organitzat tallers d’escriptura, lectura, càlcul i de treballs artesanals amb els nois/es de Can Calopa.