L’Olivera Únic: vi efímer

09_ampolla_2

Allò únic només passa una vegada, és efímer i no es repeteix. I és en aquesta fugacitat que recau la seva singularitat. Amb L’Olivera Únic volem construir una experiència irrepetible: la d’un vi que només passa una vegada, un vi efímer, que no es repetirà.

No beuràs mai res igual. Perquè L’Olivera Únic d’aquest any no serà mai igual al de l’any que ve. Perquè volem que aquest nou vi sigui nou cada any: noves varietats, nou cupatge, nou perfil. Perquè volem que cada anyada de L’Olivera Únic sigui un resum del caminar d’aquell any. Un vi que esdevingui la síntesi de l’esforç per innovar i buscar noves maneres de treballar el vi, el resum de tot un any d’experimentació. I com que no hi ha anys iguals, tampoc hi haurà un Únic igual.

L’Olivera Únic és també un gest, el de compartir aquest caminar inquiet, la recerca quotidiana de noves maneres d’interpretar el vi. Un experiment singular del qual podeu ser-ne partícips i alhora testimonis. Per això, aquest nou vi és una edició molt limitada que només estarà disponible a la botiga online de L’Olivera i adquirir-lo és un acte de fe amb els ulls tancats, ja que el vi reposa encara en barrica, esperant que el seu naixement sigui un moment compartit entre tots.

Si seguiu el blog, podreu anar veient i coneixent, pas a pas i en directe, el seu procés d’elaboració i esdevenir, entre tots, testimonis privilegiats de la cerimònia màgica del naixement d’un nou vi. Perquè cada vi té una història i nosaltres us la volem explicar.

————————————–

L’Olivera Únic: vino efímero

Aquello único pasa sólo una vez, es efímero y no se repite. Y es en esta fugacidad que recae su singularidad. Con L’Olivera Únic queremos construir una experiencia irrepetible: la de un vino que solamente pasa una vez, un vino efímero, que no se repetirá.

Jamás beberás nada igual. Porqué L’Olivera Únic de este año no será nunca igual al del año siguiente. Porqué queremos que este nuevo vino sea nueva cada año: nuevas variedades, nuevo cupaje, nuevo perfil. Porqué queremos que cada añada de L’Olivera Únic sea un resumen de la forma de trabajar de aquel año. Un vino que se convierta en la síntesis del esfuerzo para innovar y buscar nuevas formas de trabajar el vino, el resumen de todo un año de experimentación. Y como no existen dos años iguales, tampoco existirá un Únic igual.

L’Olivera Únic es también un gesto, el de compartir este caminar inquieta, la búsqueda cotidiana de nuevas formas de interpretar el vino. Un experimento singular del que podéis ser partícipes y a la vez testimonios. Por este motivo, este nuevo vino es una edición muy limitada que únicamente está disponible en la tienda online de L’Olivera Cooperativa y adquirirlo es un acto de fe con los ojos cerrados, ya que el vino descansa aún en barrica, esperando que su nacimiento sea un momento compartido entre todos.

Siguiendo éste blog, podréis ver y conocer, paso a paso y en directo, su proceso de elaboración y convertiros, entre todos, en testimonios privilegiados de la ceremonia mágica del nacimiento de un nuevo vino. Porqué cada vino tiene una historia y nosotros os la queremos contar.