L’Olivera Únic ja té etiqueta!

tampo4

Avui practiquem el noble art de la sastreria però aquesta vegada, aplicada al vi. Perquè no hi ha vi sense etiqueta, avui vestim L’Olivera Únic. I, com no podia ser d’una altra manera en un vi únic, el vestit és fet a mida per complir, pam per pam, amb les exigències d’un vi que traspua experimentació i autenticitat a parts iguals.

Un vi únic exigeix una etiqueta única. Tant, que cada etiqueta s’estampa a mà, imprimint sobre el paper, un a un, el segell que acompanya aquesta edició de L’Olivera Únic. Ho fan les mans precises del Pau i l’Esteve, de l’estudi 131.dg, responsables del disseny d’aquesta etiqueta de L’Olivera Únic i més que uns dissenyadors, gairebé un tutors d’aquest nou projecte de L’Olivera, on hi aboquen idees, creativitat i paciència per anar posant, etiqueta per etiqueta i a mà, el segell que vestirà l’ampolla. “Cada estampada queda diferent, perquè cada ampolla és única”, diu el Pau. I és amb aquest concepte d’unicitat que juga tota l’etiqueta. “Començant per la mida, aquesta etiqueta és la meitat d’una etiqueta convencional de L’Olivera. Com que el vi no està acabat, l’etiqueta tampoc”, explica el Pau. I entre estampat i estampat, l’Esteve ens explica els secrets del segell, una mà que sosté el raïm amb què s’ha elaborat el vi. L’artífex és l’il·lustrador valencià Sergio Membrillas, amb el seu particular estil que parteix del constructivisme i avança cap a un gran ventall de formes i un extens imaginari.

tampo3

I poc a poc, una a una, les etiquetes van prenent forma sobre la taula del celler. Ara, caldrà esperar el moment en què l’ampolla estigui llesta per provar-se aquest nou vestit i ensenyar-se al món.

tampo1

tampo6

tampo5

———-

¡L’Olivera Únic ya tiene etiqueta!

Hoy practicamos el noble arte de la sastrería, pero esta vez, aplicada al vino. Porque no hay vino sin etiqueta, hoy vestimos a L’Olivera Únic. Y, como no podía ser de otra forma en un vino único, el vestido está hecho a medida para cumplir con las exigencias de un vino que refleja experimentación y autenticidad a partes iguales.

Un vino único exige una etiqueta única. Tanto, que cada etiqueta se estampa a mano, imprimiendo sobre el papel, uno a uno, el sello que acompaña esta edición de L’Olivera Únic. Lo hacen las manos precisas de Pau y Esteve, del estudio 131.dg, responsables del diseño de esta etiqueta de L’Olivera Únic y, más que unos diseñadores, casi unos tutores de este nuevo proyecto de L’Olivera, al que dedican ideas, creatividad y paciencia para poner, etiqueta a etiqueta y a mano, el sello que vestirá cada botella. “Cada estampación queda distinta, porque cada botella es única”, dice Pau. Y es con este concepto de unicidad que juega toda la etiqueta. “Empezando por las medidas, esta etiqueta es la mitad de una etiqueta convencional de L’Olivera. Como el vino no está terminado, la etiqueta tampoco”, explica Pau. Y entre estampación y estampación, Esteve nos explica los secretos del sello, una mano que sostiene las uvas con las que se ha elaborado el vino. Su artífice es el ilustrador valenciano Sergio Membrillas, con su particular estilo que parte del constructivismo y avanza hacia un gran abanico de formas y un extenso imaginario.

Y poco a poco, una a una, las etiquetas van tomando forma encima de la mesa de la bodega. Ahora, habrá que esperar el momento en que la botella esté lista para probarse este nuevo vestido y mostrarse al mundo.