Us presentem L’Olivera Únic 2014

OliveraUnic

Tot el que comença té un final. Un final que és, en realitat, un inici, tot depèn de com es miri. Perquè avui, després de gairebé 14 mesos, es fa tangible aquest experiment que vam iniciar a la verema del 2014 i que té nom i cognoms: L’Olivera Únic.

Avui finalitza el temps d’espera, el temps que ha permès convertir, amb molta cura i paciència, un raïm botritizat en un vi experimental. Comença així una nova vida, la de L’Olivera Únic, una aventura extravagant i arriscada que ara ja tenim dins l’ampolla, preparada per ser degustada i que porta a dins el sabor de la il·lusió amb que ha estat engendrada.

Avui li posem rostre a L’Olivera Únic i us el presentem amb la il·lusió de compartir-lo amb tots aquells que han confiat a ulls clucs en aquesta aventura de comprar un vi a cegues, sense saber què seria, i esperar, pacientment, el seu naixement.

A tots vosaltres, moltes gràcies per la vostra confiança. Ara només queda una última espera, la que farà que aquesta ampolla arribi a les vostres cases per ser compartida amb els vostres i tancar, entre tots, aquesta experiència única com no podia ser d’una altra manera: amb un vi únic.

Salut!