Us convidem a l’acte de presentació de L’Olivera Únic

flyer unic

El dilluns 14 de desembre culmina aquesta aventura que hem anomenat L’Olivera Únic i volem que hi sigueu. Per això, i perquè ens faria il·lusió poder-vos saludar personalment, us fem extensiva aquesta invitació.
Després de mesos d’espera, aquest nou vi experimental de L’Olivera veurà la llum i volem compartir aquest moment amb tota la gent que ha confiat en aquest projecte. Per això, us convidem a venir a les 19h a la Llibreria-Cafè LAIE (c/Pau Claris, 85 – BCN), on tindreu l’oportunitat de tastar aquest nou vi que és una realitat gràcies a la confiança cega d’amics, col·laboradors i públic en general que ha acceptat de bon grat el joc que us proposàvem: comprar el vi abans que estigui fet.
Ara que el vi ja està apunt, només ens queda presentar-lo i fer-lo arribar a les vostres cases. Abans, però, esperem trobar-nos el dilluns per tastar-lo i gaudir-lo plegats.

Per assistir a l’acte de presentació, us preguem que confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a comunicacio@olivera.org o trucant al 973 33 00 92. Les persones que vulguin recollir la seva ampolla de L’Olivera Únic durant l’acte de presentació cal que ho indiquin en el moment de confirmar la seva assistència a l’acte.

Us esperem, doncs, el dilluns 14 de desembre a les 19h a la Llibreria – Cafè LAIE (BCN).
Salut!