català / español / english / deutsch
BLOG
>> INICI / LA TERRA I LA GENT / VINS / OLIS / ACCIÓ SOCIAL / MATERIALS / VISITES I CONTACTES / BOTIGA / CAN CALOPA / VINYES DE BARCELONA / ÚNIC
>> Barcelona / Can Calopa de Dalt / Projecte social / Vins / Altres feines / Equip / La Vinoteca de Can Calopa / Visita'ns / On som

Altres feines

A més d’elaborar el Vi de Barcelona, amb el temps hem assumit noves feines que ens ajuden a garantir la viabilitat del projecte. D’una banda, treballem, seguint els criteris de l’agricultura ecològica, les vinyes del Parc Agrari de Sabadell a la finca de Can Gambús (1,72 hectàrees) i n’elaborem el vi.

Fem feines de camp per a pagesos o altres viticultors que ho necessitin. Així, hem treballat, per exemple, en la formació de les vinyes que l’enòleg i sommelier Enric Soler té a Guardiola de Font-Rubí, a l’Alt Penedès.

També, fem caterings, elaborem els lots de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona (i en repartim alguns!) i estem oberts a qualsevol proposta que poguem dur a terme, ja siguin feines al camp o d’altres manuals que requereixin esforç físic. Ens agrada treballar i no ens espanta res!